Referencer

Home /  Referencer

Det siger de private kunder

“Falke Flensted og Goliat Service er den bedste snedker/tømrer jeg har anvendt. Han har renoveret køkken, lagt gulve, bygget skur, isat vinduer m.m. Han er hurtig, grundig, leverer en pæn finish og tager en altid med på råd, hvis der er tvivl om noget. Det gør at man altid er tryg ved ham og slipper for mange dumme ærgrelser. Han er også altid ærlig omkring tidsforbrug med mere. Efter min opfattelse er han sådan en old-school håndværker, der sætter ære i at lave et godt arbejde.”

Mira Willadsen

“Vi overtog i 2003 et parcelhus fra 1982, som trængte til en kærlig hånd. Falke har siden vi overtog huset udført en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for os, herunder renovering af køkken og badeværelse, udskiftning af indvendige døre, opsætning af gipsloft, isoleringsarbejde, montering af nye garderobeskabe mv. Vi har lige indgået ny aftale med Falke om udskiftning af vinduer i hele huset og renovering af carporten. Solidt håndværk, faglig stolthed og god service kendetegner Falke.”

Jack Anderson

“Efter totalrenovering af to badeværelser, soveværelse og arbejdsværelse – i alt ca. 55 m2 – kan vi konstatere at I som ankermænd i dette for os store projekt, har leveret arbejde af en absolut høj standard til en fair pris. Det har været en god proces, vel forberedt og I har løbende rådgivet os, således at vi har fået et resultat med mange gode løsninger. Og færdiggjort arbejdet til aftalt tid. For os der er meget lidt håndværkere, har det været trygt at kunne vende ideer i planlægningsfasen uden at økonomien løber løbsk og på samme måde diskutere de uforudsete situationer der kommer.”

Det siger virksomhederne

“Vi i Lejerbo afd. 253, en almennyttig boligafdeling, har gennem en længere årrække benyttet os af Falke Flensted til diverse snedkerarbejde.

Af større opgaver vil jeg fremhæve en udskiftning af køkkenbordsplader og køkkenlåger i 130 lejemål. Denne opgave blev udført til vores fulde tilfredshed, både kvaliteten af arbejdet samt afviklingen af opgaven forløb uden problemer og unødig ulemper for beboerne i lejemålene.

Falke Flensted har deltaget aktivt i renoveringen af ejendommens selskabslokaler. Han har opsat hængeloft i alle rum, samt udskiftet paneler, opbygget rørkasser mv. Igen har arbejdet været udført upåklageligt og i godt samarbejde med de andre håndværkere der var med i renoveringen.

Konklusionen på vores samarbejde vil derfor være at Falke Flensted er en yderst kompetent håndværker, der løser de opgaver han bliver stillet overfor. Falke Flensted er god til at råde og vejlede kunden både med hensyn til tidsforbrug og evnen til at se løsninger på de mere komplicerede opgaver. Rent prismæssigt er han fuldt konkurrence dygtig med andre firmaer, og ofte billigere.

Jeg kan kun give Falke Flensted de varmeste anbefalinger, og se frem til vores fremtidige samarbejde.”

Jesper Jespersen, Serviceleder, Lejerbo afd. 253

“Jeg har gennem min ansættelse i Næstved kommune brugt Goliat Service og Falke Flensted. Jeg er leder af en institution og afhængig af at tingene blive gjort og med høj kvalitet. Det formår Falke og hans firma. Der arbejdes og priserne er rimelige, og både brugere og jeg som leder, er altid tilfredse med resultatet. At Falke som person også har en god måde at omgås vores borgere på, og altid har plads til et smil, er blot en behageligt tilskud til de opgaver der skal løses. Falke er til at regne med og det vil vi blive ved med at gøre.”

Maline Tenggren, Leder af Sydpolen, Center for Kultur og Borgerservice, Næstved Kommune

 

Uddannelse og certificering

Energivejleder

SkamoPlus Montør

Kontakt info

v/ Falke Flensted
Nyvej 3
4621 Gadstrup
Telefon: 51 21 63 61